Een kortstondige liefdesrelatie met onze klanten ...

Vijftien jaar form[TEK]. Voor ons een mijlpaal. We kijken terug op een emotionele tijd, gepaard met mooie momenten maar ook tegenslagen. Iedere dag samen opnieuw de uitdaging aan om iets moois te verwezenlijken. Iets dat ons, maar vooral onze klanten een goed gevoel geeft. Klanten die door de intense samenwerking en gedurende jaren van "bij elkaar over de vloer komen" vrienden zijn geworden. Dit zijn de speciale extra’s waar je "het" voor doet.

 

Zoals we reeds een aantal jaren geleden in een artikel hebben verteld; hebben wij een "kortstondige liefdesrelatie" met onze klanten. En dat heeft al tot heel veel mooie resultaten geleid. Voor ons de aanleiding om een nieuwe website te publiceren.

VR

360° VR Formtek app

Download met onderstaande link onze 360° VR Formtek app. Deze app is een Virtual Reality platform dat iedereen beschikbaar en toegankelijk stelt om een eigen Virtual Reality app te maken. Bel of mail voor meer informatie!

360 VR

CONTACT

Bezoekadres

Steegstraat 5
6041 EA Roermond
T: 0475-332908
E: info@formtek.nl

Postadres

Banmolen 2
6049 GJ Herten

 

Social media

 

 

You can design and create, and build the most wonderful place in the world. But it takes people to make the dream a reality.

Walt Disney

The only way to do great work is to love what you do.

Steve Jobs

Creativiteit - Stijlvol - Smaak - Vakmanschap - Genieten - Resultaat - Samenwerking - Inleven - Klasse - Plezier - Trotsopresultaat

Anne Belle Mode Roermond

... de gezochte samenwerking met Formtek in de vorm van ondersteunend tekenwerk en visuals bevalt zeer goed. Efficient, snel en correct.

Heineken Interieur Design

When design gets personal ...

Samenwerking met Formtek was voor ons een eye-opener, de betrokkenheid en de kennis van zaken waren als een "warme douche" . Nu bouw ik niet ieder jaar een huis, maar als ik ooit nog iets ga bouwen of verbouwen of anders in wil richten is er voor mij maar één adres: Formtek !

Jan Dohmen BV

Goed advies!

Formtek zorgt voor levendigheid, gezelligheid én inspiratie in ons pand op het busstation in Roermond. Bovendien weet Tanja Puts precies hoe je eenheid moet vormen in de inrichting en uitstraling van de Proefkamer Rura Nova Roermond. De professionals van Formtek weten de vraag te vertalen in een goed advies!

Huybregts Beheer