3D-animatie Roermond

U wilt een 3D-animatie laten maken om uw project tot leven te brengen. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een bestaand pand; wij zorgen er altijd voor dat er een totaalbeleving ontstaat. Schakel de expertise van form[TEK] in en laat een 3D-animatie van het interieur of van de buitenkant van het pand maken.

Een 3D-animatie met Virtual Reality

Wist u dat wij in combinatie met een app en 360 gradencontent Virtual Reality mogelijk maken? Hiermee creëert u een totaalbeleving voor bijvoorbeeld het nog nieuw te bouwen woonhuis of appartement. En wilt u deze beleving ook thuis ervaren met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s? Dankzij onze zelfgebouwde app beleeft u dit met een telefoon en VR-bril.

Beleef de omgeving dankzij Augmented Reality

Steeds meer mensen kiezen, naast Virtual Reality, voor Augmented Reality als 3D-animatie. En dat is helemaal niet zo vreemd. Wij voegen namelijk virtuele beelden toe aan de realiteit, waardoor u niet langer afgesloten bent van de wereld om u heen. Er wordt een extra dimensie gecreëerd die de beleving en interactie vergroot tijdens bijvoorbeeld een training en productpresentatie.

Ontvang een ontwerp op maat

Om wat voor project het ook gaat, dankzij onze ruimschootse ervaring en verschillende tools maken we altijd een ontwerp op maat. Wij horen in Herten, vlak bij Roermond, graag naar wat voor 3D-animatie uw voorkeur uitgaat als u contact met ons opneemt. U bereikt ons via 0475-332908.

Neem vrijblijvend contact op

Locatie

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Postadres

Banmolen 2
6049 GJ Herten