3D architectuur Roermond

3D tekeningen van de architectuur van een pand is een van de specialisaties waarvoor u formTEK inschakelt. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een sketch-up achtige manier of volledig getekend met alle details, in beide gevallen bieden we een oplossing op maat. Wij bespreken graag alle mogelijkheden als u contact met ons opneemt.

Diverse projecten waarin 3D tekeningen op het gebied van architectuur onmisbaar zijn

Heeft u een project lopen op particulier of zakelijk gebied? 3D tekeningen op het gebied van architectuur zijn voor verschillende sectoren onmisbaar geworden. Zowel grote als kleine projecten ondersteunen wij met onze diensten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een 3D tekening voor een:

  • Pui van een woonboerderij
  • Buitenaanzicht van een woning
  • Campusgebouw

Vul de 3D tekeningen aan met verkoopplattegronden

Als het gaat om de verkoop van een nieuwbouwproject of een bestaand pand, bieden onze verkoopplattegronden een extra meerwaarde. Het gevoel en de sfeer van de ruimte komt op de beste manier over. En dankzij onze schaaltekeningen wordt direct duidelijk hoe de verschillende ruimtes zich tegenover elkaar verhouden.

Doe inspiratie op in het online portfolio

Veel klanten kiezen ervoor om meerdere diensten met elkaar te combineren. En dat is helemaal niet zo vreemd. Door bijvoorbeeld een verkoopplattegrond met een 3D tekening van de architectuur te combineren, creëert u een goede impressie van uw project. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u belt naar 0475-332908. Inspiratie doet u alvast op in ons online portfolio.

Neem vrijblijvend contact op

Locatie

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Postadres

Banmolen 2
6049 GJ Herten