Een 3D-impressie van een woning

Dankzij een 3D-impressie vormen potentiële kopers een goed beeld van de woning. Deze impressies worden door het team van form[TEK] in Herten, nabij Roermond, ontwikkeld voor architecten, interieurarchitecten, gemeente-instanties, projectontwikkelaars en andere initiatiefnemers. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een 3D-impressie voor uw woning als u in contact met ons komt.

Een 3D-impressie van een woning met professionele visuals

Of het nu gaat om het interieur of het exterieur, de tuin of de architectuur.; wij creëren diverse visuals voor ieder type woning. Iedere dag gaan we samen opnieuw de uitdaging aan om iets moois te verwezenlijken en leveren we professionele visuals die perfect op uw wensen aansluiten.

Combineer onze visuals met een webtour

Wilt u dat er een totaalbeleving ontstaat van de gehele mogelijkheden van de woning? In dat geval adviseren wij u om, naast een 3D-impressie, een webtour van de woning te laten maken. Hiermee bent u verzekerd van een indruk van de gehele omgeving. Na oplevering kan uw webtour eenvoudig worden geïmplementeerd in uw website of een bestaande website van de initiatiefnemer.

Bekijk onze projecten in het online portfolio

Bent u benieuwd wat voor mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van een 3D-impressie voor een woning? Bekijk onze gerealiseerde projecten alvast in het online portfolio. Voor vragen over een van onze projecten of voor het maken van een afspraak belt u naar 0475-332908.

Neem vrijblijvend contact op

Locatie

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Postadres

Banmolen 2
6049 GJ Herten