Een bouwkundig tekenbureau

Form[TEK] uit Herten, nabij Roermond, verzorgt als bouwkundig tekenbureau verschillende ontwerpen voor particuliere en professionele partijen. Wat voor tekening heeft u nodig voor uw project? En op welke termijn? Wij denken graag met u mee en bieden, dankzij onze jarenlange ervaring en ruimschootse kennis, altijd een ontwerp op maat. Schakelt u binnenkort voor een bouwkundig ontwerp ons tekenbureau uit Roermond in?

Schakel het bouwkundig tekenbureau uit Roermond voor diverse ontwerpen in

Of u nu een vastgoedontwikkelaar bent of als particulier een nieuwbouwwoning bouwt op een stuk grond dat u heeft gekocht; in beide gevallen biedt het team van ons bouwkundig tekenbureau altijd maatwerk aan. Zo verzorgen wij vanuit ons kantoor in Roermond het bouwkundige ontwerp voor onder meer:

  • Aan- en uitbouwen
  • Nieuwbouwwoningen
  • Bedrijfshallen
  • Kantoren

Maak gebruik van een totaalpakket voor uw bouwproject

Nadat wij bouwkundige tekeningen binnen de gestelde deadline voor u op hebben geleverd, staan we u ook met een breed scala aan andere diensten bij. Zo kunt u ons ook inschakelen voor onder meer het technisch tekenwerk, verkoopplattegronden en 3D-visuals. Dient er een groter project getekend te worden? In dat geval ontwikkelen wij graag een webtour voor uw project. Hiermee ontstaat er een duidelijke indruk van de omgeving van het te tonen pand.

Bekijk onze opgeleverde projecten online

Dankzij onze gevarieerde diensten zijn de mogelijkheden voor ieder bouwproject bij ons vrijwel eindeloos. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk alvast onze gerealiseerde projecten online of bel naar 0475-332908. Wat uw wensen ook zijn; als betrouwbaar bouwkundig tekenbureau in Roermond bieden wij altijd een ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet.

Neem vrijblijvend contact op

Locatie

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Postadres

Banmolen 2
6049 GJ Herten