Een groen huis bouwen

Wanneer u een groen huis wilt bouwen, kiest u voor een huis van hout. Dit materiaal werkt namelijk als een natuurlijke airco waardoor u geen last heeft van tempratuurschommelingen, oncomfortabele wandoppervlakken en wisselende luchtvochtigheidswaarden. Onze specialisten van form[TEK] in Herten, nabij Roermond, vertellen hier graag meer over.

Een groen huis met uitstekende warmteopslagcapaciteiten bouwen

Thoma Holz100 is ideaal om te gebruiken bij het bouwen van een groen huis. Dit monolithische, maar bovenal plantaardige bouwmateriaal heeft uitstekende warmteopslagcapaciteiten en koelt daardoor heel langzaam af. Een massief houten huis verwarmt dus niet alleen in de winter, maar blijft ook aangenaam koel in de zomer. Zomerhitte dringt net zo langzaam van buiten naar binnen als verwarmingswarmte van binnen naar buiten. Daarbij geniet u met dit materiaal van een gezonde levensstijl.

Profiteer van een natuurlijke airco

Kies bij het bouwen van een groen huis voor bouwmaterialen van hout en profiteer van een natuurlijke airco. Bovendien biedt dit materiaal de beste basis voor een diepe, gezonde slaap en een actief, dynamisch leven vol kracht en rust. Neem contact met ons op door te bellen naar 0475-332908 en ontvang bij vragen deskundig advies van onze vakbekwame medewerkers. Zij staan klaar om u verder te helpen! Ook voor meer informatie staan zij u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact op

Locatie

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Postadres

Banmolen 2
6049 GJ Herten