3D Visuals

Om een goede indruk te verkrijgen van een objekt kunnen wij voor diverse partijen, architekten, interieurarchitecten, gemeente-instanties, projektontwikkelaars of andere initiatiefnemers ook stills maken. Dit kan in een sketch-up achtige manier of volledig getekend met alle noemenswaardige details.

Wij kunnen 3d-visuals in verschillende stijlen afwerken.

Bekijk hier onze projecten..

3D Animatie

Soms is één plaatje niet genoeg om het verhaal te vertellen. Met eenvoudige middelen kunnen we al snel een animatie maken om een en ander inzichtelijk te maken voor uw doelgroep, of juist om te zien wat het effect van die ene lamp extra nu is. Zo nodig aangevuld met videobeelden op locatie, voorzien van muziek, voice-over en deelbaar via social media.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden binnen uw budget.  Lees meer.. 

 

Virtual en Augmented Reality

Ons buro maakt middels een app en 360graden content Virtuality Reality mogelijk. VR kan ingezet worden als verkooptool voor een totaalbeleving van bv. een woning of appartement. Dit tool is uitermate geschikt voor de ruimte/schaal/sfeerbeleving en wordt door ons permanent ingezet in onze interieurafdeling. Natuurlijk is dit ook inzetbaar voor een woning in zijn omgeving. Voor een optimale beleving heeft u hiervoor een telefoon en een houder nodig, ideaal is een Vive of Rift.

Om de beleving nog eens thuis te ervaren en te delen met familie, vrienden en bekenden hebben wij een app ontwikkeld voor op uw smartphone (iOS/Android).

Klik de logo’s hiernaast om de betreffende app te downloaden.

Bekijk ook het voorbeeld hieronder waarin u een woning zelf van alle kanten kunt bekijken, volg de aanwijzingen in het scherm om deze woning in VR (met een headset) en AR (via uw smartphone) te bekijken.

Webtour

Indien er een groter project getekend moet worden kunnen wij als extra mogelijkheid een z.g. webtour voor het objekt maken. Deze webtour geeft een indruk van de omgeving van het te tonen objekt. Hiervoor gebruiken wij een drone. Ook kan de 360 graden content worden ge-upload in deze tour. Zodat er een totaal beleving ontstaat van de gehele mogelijkheden van het objekt. De webtour kan worden geimpleteerd in een projekt-website of bestaande site’s van de initiatief nemer.

Bekijk hier onze projecten..

Verkoopplattegronden

Om een gevoel en sfeer te geven van de ruimte in de plattegronden van een object, maken wij verkoop-plattegronden. Hierin plaatsen wij meubelen op schaal waarin duidelijk wordt hoe de ruimten zich verhouden qua schaal en beleving.

Deze plattegronden kunnen wij in verschillende sferen weergeven van simpel lijnwerk tot volledig uitgewerkt en aangelicht in 3D (zie hier onder).

Bekijk hier onze projecten..

Woningconfigurator

Het creeeren van interactieve virtuele woningen. Het is een online communicatieplatform voor de woningbouw én de consument. Het transformeert jouw BIM ontwerpen in interactieve virtuele woningen. Zo is de woningbouw in staat de consument optimaal te integreren in een verbeterd bouwproces.

Neem contact op voor meer informatie

Technisch Tekenwerk

Als bouwkundig tekenburo kunnen wij u ondersteunen in het uitwerken van bouwkundige ontwerpen na goedkeuring van bv commissie voor beeld en kwaliteit. Maar ook het uitwerken van een “schets” aangeleverd door derden, die wij voor uitvoering klaar kunnen maken. Hier gebruiken wij diverse teken programma’s voor.

Bekijk hier onze projecten..

Bouwkundige ontwerpen

Wij maken voor diverse particuliere en professionele partijen ontwerpen tbv aan- en uitbouwen, nieuwbouw woning, appartementen-woningen, bedrijfshallen en kantoren.

Dit ontwerp wordt als onderlegger gebruikt voor indien nodig de z.g. commissie voor beeld en kwaliteit, voor een eerste prijsindicatie voor bv aannemer-onderaannemer.

Bekijk hier onze projecten..

Interieur ontwerpen

Interieur is een veel besproken item waar velen ideeen en meningen over hebben. Echter voor de overview te bewaren tussen materialen, gebruik en design is het nodig om een stappenplan te maken. D.m.v. de ondersteuning van onze VR-app is het mogelijk om uw interieur inzichtelijk te maken, nog voordat u definitieve beslissingen neemt. Tevens is het switchen van materialen en kleuren hierdoor een koud kunstje. In combinatie met een goed onderbouwd plan, rekening houdende met uw wensen en eisen zijn de mogelijkheden inzichtelijk te maken.

Bekijk hier onze projecten..

Tuin ontwerpen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent egestas, quam a vulputate finibus, odio orci aliquet odio, tristique dignissim ipsum sapien id purus. Donec posuere vestibulum porta. Nullam sed lectus neque. Mauris molestie tellus et mattis aliquet. Nunc finibus ex ac elit suscipit consequat. Cras eleifend nisl sed tellus accumsan, vel luctus nunc laoreet. Maecenas sapien justo, pulvinar quis nisi tempor, commodo lacinia quam. Quisque vel orci non nisl molestie tempus ac a lorem. Quisque nec turpis leo. Nunc a nunc sit amet mauris lobortis fermentum sed ac nibh. Pellentesque dignissim arcu purus, nec ornare ex lobortis id. Cras porta massa et dui placerat ultrices.

Bekijk hier onze projecten…

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Locatie

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Postadres

Banmolen 2
6049 GJ Herten