Virtual Reality

Ons buro maakt in combinatie met een App en 360graden content Virtuality Reality mogelijk. VR kan ingezet worden als verkoop-tool voor een totaal beleving van bijv een woning of appartement. Men kan als het ware in het toekomstige nog nieuw te bouwen woonhuis of appartement  “rondlopen” van woonkamer naar keuken, slaapkamer en badkamer…en zo een gevoel krijgen hoe het gebouw er van binnen uitziet. Een dezelfde mogelijk is er natuurlijk ook voor het straat-beeld en zijn omgeving. Als beelddrager hebben wij hiervoor een telefoon en  VR-bril voor nodig. Om de beleving nog eens thuis te ervaren hebben wij de App gebouwd om familie vrienden en bekenden deze ervaring ook te laten beleven….

Bekijk onze projecten  Lees meer

3D Visuals

Om een goede indruk te verkrijgen van een objekt kunnen wij voor diverse partijen, architekten, interieur-architekten, gemeente-instanties, projekt-ontwikkelaars of andere initiatiefnemers ook “gewone” z.g. stills maken. Dit kan in een sketch-up achtige manier of volledig getekend met alle noemenswaardige details.

Wij kunnen deze 3d-visuals op verschillende manieren voor u opwerken.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden……

Bekijk onze projecten

Webtour

Indien er een groter projekt getekend moet worden kunnen wij als extra mogelijkheid een z.g. webtour voor het objekt maken. Deze webtour geeft een indruk van de omgeving van het te tonen objekt. Hiervoor gebruiken wij een drone. Ook kan de 360 graden content worden ge-upload in deze tour. Zodat er een totaal beleving ontstaat van de gehele mogelijkheden van het objekt. De webtour kan worden geimpleteerd in een projekt-website of bestaande site’s van de initiatief nemer.

Bekijk onze projecten

Verkoopplattegronden

Om een gevoel en sfeer te geven van de ruimte in de plattegronden van een objekt, maken wij z.g. verkoop-plattegronden. Hierin plaatsen wij meubelen op schaal waarin duidelijk wordt hoe de ruimten zich verhouden qua schaal en beleving.

Deze plattegronden kunnen wij in verschillende sferen weergeven en kunnen ook een onderdeel worden van de Webtour……

Bekijk onze projecten

Woningconfigurator

Het creeeren van interactieve virtuele woningen. Het is een online communicatieplatform voor de woningbouw én de consument. Het transformeert jouw BIM ontwerpen in interactieve virtuele woningen. Zo is de woningbouw in staat de consument optimaal te integreren in een verbeterd bouwproces.

Neem contact op voor meer informatie

Technisch Tekenwerk

Als bouwkundig tekenburo kunnen wij u ondersteunen in het uitwerken van bouwkundige ontwerpen na goedkeuring van bv commissie voor beeld en kwaliteit. Maar ook het uitwerken van een “schets” aangeleverd door derden, die wij voor uitvoering klaar kunnen maken. Hier gebruiken wij diverse teken programma’s voor.

Bekijk onze projecten

Bouwkundige ontwerpen

Wij maken voor diverse particuliere en professionele partijen ontwerpen tbv aan- en uitbouwen, nieuwbouw woning, appartementen-woningen, bedrijfshallen en kantoren.

Dit ontwerp wordt als onderlegger gebruikt voor indien nodig de z.g. commissie voor beeld en kwaliteit, voor een eerste prijsindicatie voor bv aannemer-onderaannemer.

Bekijk onze projecten

Interieur ontwerpen

Interieur is een veel besproken item waar velen ideeen en meningen over hebben. Echter voor de overview te bewaren tussen materialen, gebruik en design is het nodig om een stappenplan te maken. D.m.v. de ondersteuning van onze VR-app is het mogelijk om uw interieur inzichtelijk te maken, nog voordat u definitieve beslissingen neemt. Tevens is het switchen van materialen en kleuren hierdoor een koud kunstje. In combinatie met een goed onderbouwd plan, rekening houdende met uw wensen en eisen zijn de mogelijkheden inzichtelijk te maken.

Bekijk onze projecten

Tuin ontwerpen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent egestas, quam a vulputate finibus, odio orci aliquet odio, tristique dignissim ipsum sapien id purus. Donec posuere vestibulum porta. Nullam sed lectus neque. Mauris molestie tellus et mattis aliquet. Nunc finibus ex ac elit suscipit consequat. Cras eleifend nisl sed tellus accumsan, vel luctus nunc laoreet. Maecenas sapien justo, pulvinar quis nisi tempor, commodo lacinia quam. Quisque vel orci non nisl molestie tempus ac a lorem. Quisque nec turpis leo. Nunc a nunc sit amet mauris lobortis fermentum sed ac nibh. Pellentesque dignissim arcu purus, nec ornare ex lobortis id. Cras porta massa et dui placerat ultrices.

Bekijk onze projecten

Augmented Reality

Augmented Reality is een visualisatie technologie waarmee je virtuele beelden toevoegt aan de realiteit en hiermee de werkelijkheid verrijkt met deze virtuele beelden. Het grote verschil met Virtual Reality is dat je niet volledig afgesloten bent van de wereld om je heen. Door het toevoegen van digitale beelden in het gezichtsveld wordt er een extra dimensie gecreëerd die de beleving en interactie bij bijvoorbeeld training, marketing en productpresentaties zodanig vergroot dat het een enorme impact heeft op de optimalisatie van je bedrijfsprocessen.

Bel ons voor meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Locatie

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Postadres

Banmolen 2
6049 GJ Herten

Formtek

Steegstraat 5
6041 EA Roermond
T: 0475-332908
E: [email protected]