VIP, VIPPER, VIPST!

VIP Fashion en VIP Shoes wordt VIP Roermond.

VIP Shoes gaat haar locatie aan de Paredisstraat in Roermond samenvoegen met VIP fashion.

Hierdoor ontstaat  brandstore op het gebied van mannenkleding en schoenen in de Euregio...

Hoe maak je van een schoenenzaak dé brandstore? Tanja bedacht een catchy interieur  voor de uitbreiding van deze locatie met onconventionele maatwerk oplossingen. Steekwoorden daarbij waren:  chique, functioneel en glossy. 

Wij geven alvast een sneak-peak van de resultaten nog voor de winkel open gaat, met een 'virtual fotoshoot' powered bij Formtek.

“Interieur ontwerpen krijgen met de VR app een extra dimensie (ruimte)”

De reden voor Formtek om een eigen VR app te nemen was omdat ze zo een extra dimensie (ruimte) in hun interieurontwerpen kunnen toevoegen voor de klant. Tanja Puts, ontwerper en oprichter van Formtek: “Dat is voor ons erg belangrijk en VR zorgt voor een perfecte oplossing. Door gebruik te maken van een VR app hebben wij altijd en overal ons werk bij de hand om te kunnen presenteren in VR”

Het platform van Smart2VR biedt een pasklare oplossing voor de uitdagingen van Formtek. Tanja: “Intern gebruiken we de VR app om aan onze klanten het concept te laten zien. Dit zorgt voor een ‘wow’effect. Daarbij is het platform erg makkelijk in gebruik en het klikt goed met Smart2VR om innovatief bezig te kunnen zijn.”

<embed width=’1024′ height=’512′ src=’http://create.smart2vr.com/pano/pano.aspx?panoPath=700440e2-fdfe-4e08-9674-2e6a9497528d/25837/40394_L.jpg&VRTitle=Formtek VR’ allowfullscreen=’true’ allowscriptaccess=’always’>

Onderstaand vind u diverse referentieprojecten van klanten die gebruik maken van ons VR app

Hierwonen

Startpunt wonen

Triborgh gebiedsontwikkeling

SDK Vastgoed

Decolegno by Cleaf

Landi

Jack Hannen

CRA Vastgoed VR

Tecklenburg VR

Displaying You VR

Vestingkwartier Deventer

Neem vrijblijvend contact op

Locatie

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Postadres

Banmolen 2
6049 GJ Herten

Formtek

Steegstraat 5
6041 EA Roermond
T: 0475-332908
E: [email protected]