3D-tekenbureau Roermond

Naar een 3D-tekenbureau hoeft u niet verder te zoeken, want form[TEK] levert een breed scala aan visuals, tekeningen op het gebied van interieur, architectuur en tekeningen voor de omgeving van het pand in kwestie. Gaat het om een groter project? Wellicht zijn onze woningconfigurators, verkoopplattegronden en webtours iets voor u.

3D-visuals in verschillende stijlen door het 3D-tekenbureau

Of u nu een architect of projectontwikkelaar bent of werkzaam bent voor een gemeente-instantie; voor grote én kleine partijen leveren wij verschillende 3D-visuals. Denk hierbij aan visuals op een sketch-up achtige manier of volledig getekend met alle belangrijke details. Wij luisteren graag naar uw wensen en bieden hiervoor een ontwerpvoorstel op maat aan.

Ontdek ons gevarieerde dienstenaanbod

Naast dat we als 3D-tekenbureau verschillende visuals creëren, schakelt u ons in voor diverse anderen diensten. Een aantal voorbeelden zijn de oplevering van:

Kom in contact met een van onze medewerkers

Wat zijn uw wensen op het gebied van 3D-visuals voor ons 3D-tekenbureau? Of heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van een van onze andere diensten? In alle gevallen staan onze medewerkers in Herten, nabij Roermond, u graag te woord. U bereikt ons door te bellen naar 0475-332908.

Neem vrijblijvend contact op

Locatie

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Postadres

Banmolen 2
6049 GJ Herten