A Few Words About

FormTEK

Ontwerpers Voor Interieur En Exterieur

Keith Keller
Exterior Designer. Owner

Ron Puts

Architectural designer Ron Puts: “Er is één zinnetje dat we vaak horen van klanten: ‘Zó hadden we het nooit durven dromen!’ Dat is precies wat onze slogan belooft.”

Ron Puts is verbaal sterk maar hij is geen praatjesmaker. 

“We make your dreams visual” Zo zegt de slogan van FormTEK. ‘Wat we feitelijk doen, zegt Ron, “is een concrete vertaling geven aan een idee’ Vaak komt dat neer op restyling van bestaande architectuur. Luisteren, aftasten, inspireren.

In deze tijd zijn we ons zeer bewust van de voetdruk die we achterlaten op onze enige planeet. Reden om een aantal jaar geleden opzoek te gaan naar een massief hout leverancier.

Thoma HOLZ 100 is sinds een aantal jaren onze Oostenrijkse partner in deze vraag naar vernieuwing in de bouw.

Ron: ‘Gaandeweg ontstaat er chemie tussen opdrachtgever en FormTEK. Wij zijn ervaren in 3D-ontwerpimpressies en daarmee onderscheidend in onze werkwijze. Met onze fotorealistische visuals van zowel interieurs als exterieurs zetten we een beleving neer.’ Sinds kort neemt onze zoon Pim deze tak van sport volledig op zich met de zelfde passie en gedrevenheid zoals wij ooit begonnen zijn.

 

"Voor De Goede Orde"
Interior Designer. Owner

Tanja Puts

“Wij hebben een heuse band met onze klant, zeg maar gerust een kortsto-ndige liefdesrelatie.”

Na vele jaren bij dieverse interieur zaken gewerkt te hebben, zijn we in 1998 voor ons zelf begonnen. Ron gespecialiseerd in alles wat temaken heeft met de schil en het bouwkundige, en ik in alles wat te maken heeft met interieur.

Dit gaat van maatwerk, keukens tot kleuradvies en volledige inrichting van winkels en kantoren. “Vooral de samenwerking in het traject van ontwerp tot realisatie tussen klant en uitvoerende vind ik erg leuk om te doen. Voor velen is dit een zoektocht en getouwtrek, voor mij juist een uitdaging.”

“A Good Home Must Be Made, Not Bought. “

Get In Touch

352

Projects Completed

120+

Happy Customers

20+

Years In Service

3D Artist

3P Design

My parents are both architects and so I stumbled in to the beauty of archviz. So I wanted to make something myself, I did some research and found out about Unreal Engine. And how it is leading the industry of 3d technology and new futuristic ways of rendering, like raytracing etc.

For More Visit:  3pdesign.nl