Waterwoning Ool

Waterwoning Ool

Aan de Maas bij 'de Rooij Brök' (Ool) wordt druk aan deze excentrieke waterwoning  van onze hand gebouwd. Door te bouwen op palen is de woning ook bewoonbaar bij extreem hoogwater.Het uitzicht vanuit de woonkamer en het balkon/terras gaat adembenemend worden, sowieso...

Visuals Heineken Lagos (Nigeria)

Visuals Heineken Lagos (Nigeria)

Onze trouwe volgers weten dat we geregeld werken voor Heineken, dat zijn dan meestal lijntekeningen voor de interieurbouwer of een sketchup illustratie (schets) om te kunnen presenteren. Onlangs vroegen ze ons om voor Airport Lagos (Nigeria) fotorealistische visuals...

Penthouse Roermond

Penthouse Roermond

Een penthouse uit de jaren 80 met indeling en inrichting zoals in die tijd modern was, omturnen naar de woonwensen van nu…dat was de vraag van de opdrachtgever. Van het mooie uitzicht over de stad Roermond zou geprofiteerd moeten worden. Het penthouse werd daarvoor...

Morden Leisure Centre Cutaway

Morden Leisure Centre Cutaway

Misschien ken je dit soort plaatjes nog van uit de encyclopedie, nog  voor het internet booming werd. Pellikaan vroeg ons een visual te maken om aan de wand van hun nieuw ingerichte werkruimte te hangen.  De visual laat de functies van eendoor hun ontwikkeld zwembad...

VR Productplacement

VR Productplacement

Onlangs zijn we op bezoek geweest bij Dôme Deco en raakten geïnspireerd door hun cosmopolitan meubels. Ons leek het leuk om die meubels te gebruiken.  Zij maken zo onderdeel uit van onze nieuwe productplacement lijn binnen onze visuals. Zo kun je middels een linkje in...

Buitenplaats Heerenboer –  Veghels Buiten

Buitenplaats Heerenboer – Veghels Buiten

Voor Earth & Eternity werden we gevraagt een leuk plan in Veghel inzichtelijk te maken. Het unieke aan dit project is dat het woningen in 'schuurstijl' betreft. Gesitueerd rondom een boerenerf, bedoeld om een hechte gemeenschap te kweken: dorps, een beetje...

Vernieuwbouw Dijkerstraat Weert

Vernieuwbouw Dijkerstraat Weert

Voor bovenstaande woning in Weert met achterliggende loods ontwierp Ron een verbouwingsplan. Door de losse delen te verbinden, de muren van de aanbouw op te trekken in cedral sidings en de achterzijde te voorzien van nieuwe glaspartijen werd het geheel omgetoverd tot...