Interieur ontwerp Roermond

Een interieur ontwerp waarin u de definitieve beslissingen maakt, dat is waar u bij form[TEK] uit Roermond verzekerd van bent. Wij behouden een duidelijk overzicht tussen materialen, gebruik en design en maken uw interieur inzichtelijk dankzij onze VR-app. Wilt u hier graag meer over weten? Plan een persoonlijk gesprek in met een van onze adviseurs.

Oneindig veel mogelijkheden op het gebeid van interieur ontwerp in Roermond

Voordat u definitieve beslissingen maakt is het prettig te weten dat u kunt rekenen op een inzichtelijk interieur. Dit bieden wij u dankzij onze VR-app. U switcht eenvoudig van materiaal en kleur, zodat u zeker weet dat uw wensen altijd het uitgangspunt blijven vormen. Hoe ziet u het interieur ontwerp voor u? Laat het ons weten en ontvang een passend ontwerpvoorstel.

Maak kennis met de mogelijkheden op het gebied van 3D visuals

U wilt een goede indruk krijgen van het pand. Daarom ontwerpen we graag een aantal 3D visuals voor u. Of het nu gaat om een ontwerp voor een badkamer, woonkamer of een winkelruimte, voor particulieren én bedrijven bieden wij maatwerk. Wat voor interieur ontwerp mogen wij voor u uitvoeren in onze studio in Roermond?

Kom telefonisch met ons in contact

Wellicht heeft u vragen of wilt u uw wensen op het gebied van interieur ontwerp doorgeven aan een van onze tekenaars in Roermond. In beide gevallen staan we u graag te woord als u belt naar 0475-332908. Verzorgen wij binnenkort een passend ontwerp voor uw project?

Neem vrijblijvend contact op

Locatie

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Postadres

Banmolen 2
6049 GJ Herten