Een massief houten huis bouwen

Wanneer u een gezonde levensstijl wenst, kiest u ervoor om een massief houten huis te bouwen. Bij form[TEK] in Herten, nabij Roermond, vertellen we u graag alles over de beste basis voor een diepe, gezonde slaap en een actief, dynamisch leven vol kracht en rust. Voor velen wordt de droom van een eigen huis op het land namelijk geassocieerd met het verlangen naar gezondheid.

Een massief houten huis bouwen dat vrij van schadelijke emissies is

Het belangrijkste punt voor een duurzame vermijding van dergelijke te voorkomen ziekten, ligt in de bewuste keuze voor een massief houten huis te bouwen van biologisch onschadelijke materialen. Holz100 van Thoma is een volledig onvervuild bouwmateriaal dat ook nog eens uw immuunsysteem versterkt. Houten kamers hebben zo’n rustgevend effect op mensen dat we er elke nacht een uur hartwerk in besparen, wat bevorderend is voor een gezond leven.

Geniet van de vele voordelen van hout

Door een massief houten huis te bouwen, profiteert u van vele voordelen. Zo geniet u niet alleen van een gezonde levensstijl maar ook van een natuurlijke airco. Hout verwarmt namelijk een huis in de winter en laat een huis aangenaam koel in de zomer. Temperatuurschommelingen en wisselende luchtvochtigheidswaarden zijn dan ook vreemd voor een groen houten huis. Wenst u meer informatie of advies? Bel dan naar 0475-332908.

Neem vrijblijvend contact op

Locatie

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Postadres

Banmolen 2
6049 GJ Herten