Partner van:

Een houten huis van Thoma Holz100

Het meest gezonde houten huis van nu en voor de toekomst bouwt en ontwerpt u met Thoma Holz100. Zonder compromis, volledig vrij van chemische stoffen en lijmen – PUUR HOUT!

Een houten huis van Thoma voor een gezonde leefomgeving

In een tijd waarin technologie de dominante kracht is, herontdekken topartsen de natuurlijke kracht van bomen. Een gezonde leefomgeving met een houten huis van Thoma; het doet denken aan een sprookje. Maanhout wordt al duizenden jaren beproefd. Het is precies dit materiaal dat ons in staat stelt om rustiger en beter te slapen. Het versterkt onze gezondheid, houdt ons jong en ondersteunt aantoonbaar elk herstel.

 

Wij maken interieurs bijzonder

Wie iets goed voor zichzelf wil doen, of dit nu in de slaapkamer of op kantoor is, creëert ruimtes van hout voor zichzelf. Hoe werkt het? De basis is een ongelijmde massief houten vloer (loof- of naaldhout). Op muren en plafond moet zoveel mogelijk naaldhout het oppervlak vormen. Denk hierbij aan vurenhout, dennenhout of Zwitsers grenenhout. De meubels zijn door de timmerman gemaakt van massief hout.

Verbinder van ontwerp en realisatie van een Thoma houten huis

Form[TEK] in Herten, nabij Roermond, is de schakel tussen uw persoonlijke wensen en de uitvoering van uw meest gezonde leefomgeving van een groen huis in hout. Zowel bij het interieur als exterieur van een houten huis van Thoma Holz100 liggen onze expertises.

Ontdek de pure magie van bomen

Het wereldrecord voor thermische isolatie, zesvoudige brandbeveiliging, maximale aardbevingsveiligheid en de bouw van energie maken zelfvoorzienende huizen van hout het hightech bouwmateriaal van de toekomst. Op basis van traditionele hout kennis ontwikkelde Thoma het unieke, massief houten huis bouwsysteem Holz100. Bereik ons via 0475-332908 en ontdek de mogelijkheden.

“-” 🙂

Ron Puts

Ontwerper, Formtek

De Blog

Een aantal Highlights van onze andere werkzaamheden.

Material Swap in Realtime Rendering

Material Swap in Realtime Rendering

Klik deze afbeelding voor de video ^ Het gemak van 3D rendering in realtime creëert vandaag de dag veel nieuwe gebruiksmogelijkheden in commerciële, industriële en persoonlijke omgevingen. Zoals de naam al zegt, is real-time rendering het proces waarbij animaties en...

Waterwoning Ool

Waterwoning Ool

Aan de Maas bij 'de Rooij Brök' (Ool) wordt druk aan deze excentrieke waterwoning  van onze hand gebouwd. Door te bouwen op palen is de woning ook bewoonbaar bij extreem hoogwater.Het uitzicht vanuit de woonkamer en het balkon/terras gaat adembenemend worden, sowieso...

Visuals Heineken Lagos (Nigeria)

Visuals Heineken Lagos (Nigeria)

Onze trouwe volgers weten dat we geregeld werken voor Heineken, dat zijn dan meestal lijntekeningen voor de interieurbouwer of een sketchup illustratie (schets) om te kunnen presenteren. Onlangs vroegen ze ons om voor Airport Lagos (Nigeria) fotorealistische visuals...