Partner van:

Thoma Holz100

Met Thoma Holz100 ontwerpen en bouwen we het meest gezonde huis van nu en voor de toekomst. Zonder compromis, volledig vrij van chemische stoffen en lijmen – PUUR HOUT!

Een gezonde leefomgeving met maanhout.

 

Het doet denken aan een sprookje – in een tijd waarin technologie de dominante kracht is, van alle tijden, herontdekken topartsen de natuurlijke kracht van bomen. Het is precies dit materiaal, dat al duizenden jaren wordt beproefd, dat ons in staat stelt om rustiger en beter te slapen. Het versterkt onze gezondheid, houdt ons jong en ondersteunt aantoonbaar elk herstel.

 

We maken interieurs bijzonder.

Wie iets goeds voor zichzelf wil doen, in de slaapkamer, op kantoor, in al zijn kamers, creëert ruimtes van hout voor zichzelf. Hoe werkt het? De basis is een ongelijmde massief houten vloer (loof- of naaldhout). Op muren en plafonds moet zoveel mogelijk naaldhout het oppervlak vormen (vurenhout, dennenhout of Zwitsers grenenhout). De meubels zijn door de timmerman gemaakt van ongelijmd massief hout.

De verbinder tussen ontwerp en realisatie.

Wij zijn de schakel tussen uw persoonlijke wensen en de uitvoering van uw meest gezonde leefomgeving in hout. Zowel interieur als exterieur zijn onze expertises. 

De pure magie van de bomen.

Het wereldrecord voor thermische isolatie, zesvoudige brandbeveiliging, maximale aardbevings veiligheid en de bouw van energie zelfvoorzienende huizen maken van hout het hightech bouwmateriaal van de toekomst. Op basis van traditionele hout kennis ontwikkelde Thoma het unieke, massief houten huis bouwsysteem Holz100.

“-” 🙂

Ron Puts

Ontwerper, Formtek

De Blog

Een aantal Highlights van onze andere werkzaamheden.

Material Swap in Realtime Rendering

Material Swap in Realtime Rendering

Klik deze afbeelding voor de video ^ Het gemak van 3D rendering in realtime creëert vandaag de dag veel nieuwe gebruiksmogelijkheden in commerciële, industriële en persoonlijke omgevingen. Zoals de naam al zegt, is real-time rendering het proces waarbij animaties en...

Waterwoning Ool

Waterwoning Ool

Aan de Maas bij 'de Rooij Brök' (Ool) wordt druk aan deze excentrieke waterwoning  van onze hand gebouwd. Door te bouwen op palen is de woning ook bewoonbaar bij extreem hoogwater.Het uitzicht vanuit de woonkamer en het balkon/terras gaat adembenemend worden, sowieso...

Visuals Heineken Lagos (Nigeria)

Visuals Heineken Lagos (Nigeria)

Onze trouwe volgers weten dat we geregeld werken voor Heineken, dat zijn dan meestal lijntekeningen voor de interieurbouwer of een sketchup illustratie (schets) om te kunnen presenteren. Onlangs vroegen ze ons om voor Airport Lagos (Nigeria) fotorealistische visuals...